Renovatie

Renovatie van gebouwen is een vak apart. Oud werk moet vakkundig en in de juiste stijl worden uitgevoerd. Gemeenten stellen vaak speciale eisen aan het werk en soms zijn er subsidiemogelijkheden.
Wij hebben jarenlange ervaring met diverse renovatieprojecten. Onze medewerkers, die van alle markten thuis zijn, beheersen ook de specifieke vaardigheden voor renovatiewerk. Bouwbedrijf Hak is dan ook ├║w adres voor deskundig advies en uitvoering van uw renovatieprojecten.

Onderhoud

Met tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Dat wat goed is, moet goed blijven. Goten, kozijnen en overige betimmeringen moeten tijdig worden geïnspecteerd. Zo nodig moeten ze vervangen worden.
Zowel voor inspectie en advies, als het uitvoeren van onderhoudswerk, kunt u een beroep op ons doen. Onze allround medewerkers verzorgen zowel uw spoedopdrachten als regulier onderhoud. Daarbij kunnen wij in onze werkplaats alle frees- en schaafwerk snel en vakkundig uitvoeren, waardoor er geen lange levertijden zijn.

Unieke projecten