Bouwbedrijf Hak

Sinds 1978 is ons bedrijf gevestigd in Achterveld toen nog timmerbedrijf Toon Hak en sinds 2009 is Erik Hak erbij gekomen. Vanaf 2018 is het Bouwbedrijf Hak BV met als eigenaar Erik Hak. Met een hecht team ervaren en allround vakmensen
realiseren wij al uw wensen op het gebied van bouw, verbouw en renovatie. Door de jaren heen hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij Bouwbedrijf Hak bent u verzekerd van constante en gegarandeerde kwaliteit.

Betrouwbaar

Bouwbedrijf Hak is een betrouwbare en vakbekwame bouwonderneming die met haar klantvriendelijkheid en servicegerichtheid onderscheidend wil zijn. Door constante kwaliteitsverbeteringen en innovaties werkt het bedrijf aan een versterking van de totale organisatie. Daarnaast wil Bouwbedrijf Hak vertrouwen en vakmanschap uitstralen. Maar óók wil het zich etaleren als een bedrijf waar menselijke waarden en normen worden gerespecteerd.
De kracht van Bouwbedrijf Hak zit ‘m in het bieden van een totaaloplossing voor een ieder met bouw- en/of verbouwplannen. Van ontwikkeling tot uitvoering! Wij weten onze klanten te verrassen met oplossingen waar ze in eerste instantie niet aan hadden gedacht en leveren zo voor elke opdracht een meer dan passende oplossing.

Wij werken met passie in de bouw